Autentiškų bajoriškų patiekalų degustacija
- 50 EUR
VAKARO APERITYVAS
Karališka tauriojo elnio trauktinė su gruzdžia kresna
ŠALTASIS UŽKANDIS
Žuvies pyragas, patiekiamas su citrinų padažu
SALDŽIOJI PAGUNDA
Angelų košė, skandinta vaniliniame mirkale su puodeliu kavos ar arbatos
KARŠTASIS PATIEKALAS
Putpelytė vynuogių padaže, valgoma po marška
SVEIKATINANTIS VAKARO PABAIGOS RITUALAS
Karštasis Krupnikas su šokoladine kresna
Užsisakę ši Bajorišką meniu, Jūs ne tik paragausite autentiškų valgių, išgirsite įdomius pasakojimus, bet ir patys išbandysite senovines bajoriškas atrakcijas!
Į degustacijos kainą įskaičiuota privačios salės nuoma 3 val.*
*(iki 25 asm., jei svečių skaičius viršiją 25 asm.- degustacija vykdoma mūsų pagrindinėje didžiojoje restorano salėje).
Kaina žmogui 50 EUR
Svarbu: Minimalus žmonių skaičius: 15 asm.
BŪTINA IŠANKSTINĖ REZERVACIJA